Bálint Cseppek Debrecenben az Adventi vásáron

Bálint Cseppek Debrecenben az Adventi vásáron

Hogy kerül a Bálint Cseppek az adventi vásárba?

A karácsony Debrecenben sem múlhat el Adventi vásár nélkül.

A gyönyörű óriáskerék már messziről is jól látható!

Amikor a Bálint Cseppek termékcsalád csak gondolat szintjén született meg a régi Kölcsey Központ parkolójában volt az Aranycsengő vásár, addig már több mint 10 éve a felújított főtéren kapnak helyet az egységes faházakból kialakított standok.

Vásári finomságok, kézműves játékok, használati tárgyak, cukrászati termékek, melengető sült gesztenye és Bálint Cseppek.

A Biotikum gyógynövénybolt úgy döntött az idei évben, hogy ők is kitelepülnek a vásárba és kiviszik magukkal a Bálint Cseppek – Csemegék – Kozmetikumokat is.

Keressétek őket bizalommal a Nagytemplom közelében, ők az első faház a Kálvin tér felőli oldalon.

Apró betűvel jelezzük, hogy isteni finom Stühmer szaloncukrokat is lehet náluk venni 🙂

Keressétek a Biotikum gyógynövénybolt standját a Nagytemplomnál a Kálvin tér oldalában!

Miért érdemes még kilátogatni az Adventi vásárba?

A Nagytemplom előtt egy mini jégpálya várja a legkisebbeket, de aki jobban szereti a magaslati levegőt a csúszós területnél, annak ott egy hatalmas óriáskerék, mely sötétedés után gyönyörűen bevilágítja a várost és már nagyon messziről is látható. Érdemes azonban melegen felöltözni, mert az a néhány méter magasságkülönbség is meglepően nagy hőmérsékletingadozást okoz.

A debreceni cukrászdák legfinomabb ízeit is megkóstolhatják a kilátogatók. Nekünk személyes kedvencünk a gyönyörű fényes csokimázzal bevont, és isteni diós-lekváros zserbószelet a Gara Cukrászda kínálatából.

 

Aktuális