Mommy mia – baba-mama ajándék

Mommy mia – baba-mama ajándék

 

Mamma mia! Mommy mia!

Egy nagyon jó ötlet, két nagyok kreatív anyukától!

Biztos ti is találkoztatok már az üzletekben, vagy különböző webáruházakban tematikus ajándékcsomagokkal. Akár olyannal amiben tudtátok, hogy mi van, akár olyannal amiben nem. Az utóbbi izgalmasabb, jobb adni és jobb kapni is.

Nos lett még egy ilyen tematikus csomag, és annyira örülünk, hogy bár az elsőről lemaradtunk, de a másodikba máris sikerül bekerülnie az egyik kedvenc és legnépszerűbb termékünknek. A Mommy Mia doboz egy kifejezetten kismamáknak, kisgyerekes anyukáknak szóló ajándékcsomag, melyben talál magának ajándékot a baba és a mama is. És mivel nekünk van olyan termékünk ami beleillik ebbe a képbe, ezért kerestük meg Diát és Katát, akik szívesen fogadták a lehetőséget és be is vettek minket a második dobozba. Nem árulom el, hogy mi az a termék ami tőlünk belekerült, legyen az meglepetés az anyukáknak amikor kibontják a csomagot.

De a többiről nagyon szívesen írunk:

 1. My Equa palack:
  nos én nyertem, nekem kettő is van. Kolléganőm a hétmommy2en megkérdezte, hogy nem eladó-e az egyik. Sajnos nem, mivel némi ódzkodás után már édesanyám is használja. Ha te is kevés folyadékot iszol, és nagyon nehezen veszed rá magad a vízivásra, akkor valahogy találni kell egy olyan megoldást, ami ezt megkönnyíti. Nekem ez a My Equa palack volt. Azóta elfogy a napi 1,5 liter folyadék – tudom, hogy ez nem sok, de az egy hónappal ezelőtti 2 dl-hez képest igazán nagy fejlődés. Szóval én imádom a palackomat, remélem az anyukák is nagyon fogják szeretni. BPA-mentes műanyagból készült, kézre álló szép kivitel, egyedi design. A világszerte népszerű  My Equa palackok egyike most 200 magyarországi kismamának is örömet szerez.

 

 1. Apró, pici, horgolt fülbevaló:mommy3
  mert igenis lehet csinosnak lenni kismamaként is. De mindig ott a veszély, hogy a kicsi belekap, lerántja, megszúrja magát vele. De megvan a megoldás, hiszen csak a fonalak színe szab határt annak, hogy milyen fülbevalót viseljünk. – az interneten rengeteg mintát is találhatunk, és 2 kezdő szem megtanulásával akár magunknak is készíthetünk hasonló szépséget. De azért, ha már nyakláncot, karkötőt is szeretnénk, akkor vagy nagyon vessük bele magunkat a horgolás tudományába – amire neked kisgyermekes anyukának nem biztos hogy sok időd van – vagy pedig keressük fel a www.babihami oldalt, ahol nagyon sok szép bababarát, mamabarát ékszert találhatunk!
 2. Minivilág Ujj-bújócska könyv :
  a mi dobozunkban a Riska a tehén című könyvecskét találtuk. És egy újabb darab, ami felkeltette egy kisgyermekes kollégánk figyelmét. Ó de jó, ezt imádjuk!!! felkiáltással csapott le a kis csomagra. Mert nincs is megnyugtatóbb az esti mesénél, ami anya vagy apa hangján szól. És ha hozzá még a kedves kis plüssfigurának is be kell szállnia történetbe, az aztán a kánaán :D!
 1. OrganiBaby Boobee Nappy popsikenőcs:organiclinic-logo
  Nos talán ez az a termék ami nem talált nálunk gazdára, bár várandós kismama kolléganőnk majd biztosan hasznát veszi. De mivel mi is természetes anyagokkal dolgozunk, és előnyben részesítjük a természetes alapanyagú kozmetikumokat, így jó szívvel tudjuk ajánlani.
 2. Bálint Csemegék meglepi ajándék: ezt nem áruljuk el, lehet tippelni. De máris kaptunk olyan kommentet, hogy megkóstolta a pici és nagyon ízlett neki. KÖSZÖNJÜK.

És köszönjük nektek Kati és Dia, hogy részesei lehetünk egy ilyen jó kezdeményezésnek!

Aktuális