Wellness hétvégével jutalmazzuk a legszebb gyógynövényboltot!

Ön bio- és gyógynövényboltot üzemeltet? Van kedvenc gyógynövény szaküzlete? Nevezze be üzletét vagy kedvencét a Bálint Cseppek boltszépségversenyére!

Nevezésnek egyetlen feltétele, hogy legyen forgalmazó partnerünk. Ezt hogyan tudja igazolni?

Küldjön be egy jó minőségű fényképet üzletének eladóteréről, melyen láthatóak a Bálint Cseppek termékcsalád termékei. Nem kérjük, hogy csak a fénykép kedvéért tegyék ki a termékeket a pult közepére, ám mivel elég széles és sokszínű a termékpalettánk első ránézésre megtalálhatóak legyenek a beküldött fényképen.

Fényképeiket az üzlet rövid bemutatásával 2012. augusztus 1. és 2012. szeptember 28-a között várjuk a jatek@balintcseppek.hu e-mail címre.

A beérkezett fényképeket feltöltjük a Bálint Cseppek facebook-oldalára ahol a látogatók 2012. október 1. és 2012. november 16-a között szavazhatnak kedvenc boltbelsőjükre. A legtöbb szavazatot elért bolt nevének kihirdetése 2012. november 19-én délután 3 órakkor a Bálint Cseppek facebook oldalán, valamint a nyertest e-mailben és telefonon is megkeressük.

Nyeremény: 2 fő részére szóló 3 nap 2 éjszakás wellness üdülés a Hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógyszállodában december hónapban.

Aktuális