Bálint Cseppek

Társaságunk a Herbárium 2000 Kft., 100%-os magyar tulajdonú vállalat a Bálint Cseppek és Bálint Csemegék termékcsoport gyártója és forgalmazója. Filozófiánk, hogy az évezredek alatt felhalmozott tudást, amit a gyógynövények használatával kapcsolatban megismertünk, minél hatékonyabban tudjuk hasznosítani, és így termékeinkkel, az egészség- és természettudatos vásárlóknak minél szélesebb körben nyújthassunk megoldást.

Felhasznált alapanyagok, és termékek

Bálint Csemegék

Cégünk csak természetes alapanyagokból gyártja termékeit, melyek között megtalálhatóak a Bálint Cseppek termékcsalád alkoholos-vizes kivonatai, 100%-os magolajai, olajos kivonatai, valamint kolloidos készítményei.
Másik termékcsaládunk a Bálint Csemegék közé pedig olyan gyümölcsöket válogattunk be, melyek a mindennapi táplálkozásba beépítve, fokozhatják a napi természetes vitamin- és ásványi anyag bevitelt, mesterséges anyagok, cukrok és tartósítószerek hozzáadása nélkül.

Termékeinket a legszigorúbb előírásoknak megfelelő körülmények között gyártjuk, hiszen a minőség és a biztonság nálunk alapkövetelmény!

Bővítse ismereteit!

Ha szerteplogoetnék mélyíteni ismereteiket a gyógynövényekkel kapcsolatban, akkor jó szívvel ajánljuk Önöknek a Természet Patikája Egyesület honlapját, melyen több mint 200 gyógynövény, illetve gyógynövényként is felhasználható fűszer- és élelmezési növény részletes leírását találhatják meg.

Nemcsak olvasnivalóval szolgálunk, hanem a Szakértő válaszol menüpont alatt kapcsolati formában, információt, segítséget kérhetnek életmód tanácsadó, természetgyógyász szakértőnktől Surmanné Taschner Évától, aki szívesen válaszol kérdéseikre.

Bízunk benne, hogy megújult honlapunkkal nemcsak az ismereteiket tudjuk bővíteni, hanem hozzájárulhatunk egy egészségesebb életvitel megteremtéséhez is.

Üdvözlettel:

Herbárium 2000 Kft.

Cégjegyzékszám: 09-09-012033

Adószám: 13599988-2-09