Idei első vásári készülődésünk

Aktuális

Nem is gondoltuk volna évekkel ezelőtt, hogy a vásár forgataga lesz az a megjelenési lehetőség, ahol a legközvetlenebbül találkozhatunk a termékeink iránt érdeklődőkkel, és hogy ez az a helyszín ahol az egészséges életmódra is fogékony emberekkel találkozhatunk.

És mégis. Így idén 4. alkalommal látogatunk ki a Debrecenben megrendezésre kerülő Mihály-napi vásárra, ahol ismét a Kézművesek utcájában kértünk és kaptunk is helyet.

Bálint Csemegék termékkóstolókkal és tanácsadással is várjuk az érdeklődőket, akiknek a helyszínen termékeinkből kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

És bár az időjárás sok jót nem ígér, de tősgyökeres debreceni lévén, az elmúlt 30 évben csak 1-2 olyan vásárra emlékszem amikor esett volna az eső, így az égiek valószínűleg most is megkímélnek minket.

Miért szeretjük a vásár hangulatát?

Mert kötetlen, mert a kissé vonakodó érdeklődőket egy-egy pohár szörp kóstolóval, vagy egy egy adagnyi gyümölccsel gyorsan meg lehet győzni, hogy nem hókusz-pókusz az amit művelünk, és ajánlunk. Mert a problémák meghallgatása után, sokkal informatívabb tanácsot és javaslatot tudunk adni, mint egy személytelen e-mailben, vagy telefonon.

Mert végre nem az iroda négy fala között kell eltöltenünk az időnket, hanem kint lehetünk a vásárlóink között.

 

A ti környéketeken van ilyen nagyszabású 1-2 napos vásár, ahol szívesen találkoznátok termékeinkkel?

Köszönjük, ha küldtök ajánlást, és mi igyekszünk eljutni több helyre is.

Viva Natura kiállítás és vásár

Aktuális

Ez a hétvége elég sűrű volt csapatunknak, hiszen nemcsak Debrecenben voltunk rendezvényen, de meghívást kaptunk a Budapesten megrendezett Viva Natura napra is.

Az érdeklődők szívesen fogadták termékkóstolónkat és kollégáink is számos felmerülő kérdésre tudtak válaszolni, így igazán hasznosnak találtuk a rendezvényt.

Köszönjük a lehetőséget és a meghívást!

Nők a cukorkaboltban. FaludiG kísérleti buliján jártunk!

Aktuális Kiemelt

A lehetőség az ajtón kopogtatott és mi éltünk vele. A Bálint Cseppek és Csemegék valamint FaludiG termékeit is ugyanabba a hajdúszoboszlói stúdióban fotózzák, így amikor a legújabb finomságainkat vittük a H1 stúdióba, akkor egy különös kapcsolat szövődött. Faludi Gabi ékszertervező megkóstolta a fagyasztva szárított földiepret és máris kereste a lehetőséget, azonnal rendelt 10 csomaggal. 

Ennek hallatán mi sem voltunk restek. Imádjuk az ékszereket, ismerjük Gabi csodáit és tudtuk hogy közeleg két rendezvény. Kaptunk az alkalmon, és megkérdeztük, mi lenne, ha a workshopjain és a közelgő kísérleti buliján a finom ízeket, amit ő úgy megszeretett megmutatnánk a közönségének.

Igent mondott, így nemcsak a két héttel ezelőtti műhelyfoglalkozáson, de a tegnapi V. Kísérleti Bulin is ott lehettünk.

Nagyon nem kellett minket noszogatni, és mi tagadás férfi kollégáink sem tolongtak a lehetőségért, hogy ékszerkiállításra jöjjenek.

Amikor beléptünk a debreceni MODEM épületébe, még a rendezvény nyitása előtt, úgy éreztük magunkat, mint a gyerekek a cukorkaboltban. És még a színek is nagyon hasonlóak voltak. Bár az új kollekció inspirációs alapja egy törött pohár volt, nekünk némelyik darabról tényleg a finom, édes cukorkák jutottak eszünkbe.

Öröm volt látni a vegyes érdeklődői kört, a pezsgő közönséget. Jó volt látni, azt is, hogy ahogyan egyre többen fordulnak az egészséges életmód felé, úgy egyre többen nyitottak a minőségi magyar kézműves termékek felé is.

Köszönjük a lehetőséget, köszönjük az érdeklődést és ne feledjétek a megkóstolt Bálint Csemegék valamennyi ízben már a Debreceni Borháló Borszaküzletben is megvásárolhatóak!

Ha lemaradtatok volna a gyönyörű ékszerek vásárlási lehetőségéről, akkor még április 10-11-én online is szemezgethetek közülük:

Vásár – megnyitottuk a tavaszt!

Aktuális Kiemelt

Az őszi debreceni Mihály napi vásár sikere után a múlt héten is ott voltunk Debrecenben, a Tavaszi Országos Kirakodó vásáron, hogy Bálint Cseppjeinket és Csemegéinket, minél több ember megismerhesse. A „Kézművesek” utcájában igazán kellemesen éreztük magunkat a hagyományos népi mesterségek követői mellett. A sok szép kézi munka között jól mutattak termékeink is. Almaszirupjaink és liofilizált gyümölcseink kóstolója sok embert csábított standunkhoz, melynek szomszédjaink is örültek. Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mégis nagyon jól sikerült eseményen vettünk részt.
Ősszel talán újra találkozhatunk.

P5080031

Ismét Nagyszüleink Házipatikája Békéscsabán

Aktuális Blog

Nagyszüleink házipatikája Békéscsabán

A Természet Patikája Egyesület már hagyományosan, minden évben megszervezi a Nagyszüleink házipatikája előadást Békéscsabán. Bartyik Edit, a Borostyán Gyógynövénybolt vezetője segített abban, hogy ismét megszólítsa a helyi, gyógynövények iránt érdeklődőket, és meghívja őket rendezvényünkre. Az impozáns Csabagyöngye Művelődési Központban hallgathattuk meg Surmanné Taschner Éva, életmód tanácsadó és természetgyógyász előadását a méregtelenítésről. Az aktív közönség sok kérdést intézett előadónkhoz az egészséges életmódról és a betegségek megelőzéséről. A rendezvény fő támogatója cégünk, a Bálint Cseppek és Csemegék gyártója volt. Finom és egészséges liofilizált gyümölcsök és gyógynövényes almaszirupokat kóstolójával is kedveskedtünk a megjelenteknek.P3190574 P3190576 P3190568 P3190571

100 % egészségtuning fesztivál

Aktuális

Bálint csemegéinkkel mi is részt vettünk a február 14-ei, Valentin napi Egészségtuning fesztiválon. A Budafok-Tétényi Művelődési Központban megtartott rendezvény házigazdája Csisztu Zsuzsa volt. Előadásokat hallhattunk Katus Attila edző, életmód szakértőtől, Tóth Gábor és Dr. Ketskés Norbert táplálkozási szakértőktől, Dr. Benczúr Béla kardiológustól, Dr. Nagy Ágnes stressz kezelési szakértőtől és Köbel Wolfgang természetgyógyászoktól is. A csoportos edzéseknek köszönhetően kellemesen elfáradtak a mozogni vágyók és szívesen pótolták standunknál az elvesztett kalóriákat, folyadékot és vitaminokat, liofilizált gyümölcseinkből és gyógynövényes almaszirupjainkból. A jó hangulatról Harsányi Levente és Hajdú Steve gondoskodtak.

Február 14-Egészségtuning-1

 

Novemberi rendezvények – mi ott leszünk

Aktuális

Talán egyik nyári vagy tavaszi hónapunk sem volt ennyire zsúfolt programok tekintetében, mint a november lesz. Számos helyen találkozhattok velünk ebben a hónapban, sőt van, hogy párhuzamosan is ott leszünk egy időben több rendezvényen. De nézzük mik is ezek:

  1. Baba-mama Expo Budapest.

November 13-15-ig rendezik meg az ország egyik legnagyobb alapterületű Baba-Mama expo-ját immár 10. alkalommal, mi azonban most először jelenünk meg mint kiállítók. Egészséges és egészségtudatos termékeket kínálunk mind a kisgyermekes szülőknek, mind pedig a várandós kismamáknak. Érdemes kilátogatni és megkóstolni finomságainkat.

babamamaexpo

  1. Egy csepp világnap.

Még egy 10. rendezvény. Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, idén 10. alkalommal rendezi meg az egész napos rendezvényét, melynek fő témája idén is a cukorbetegésg, és az ehhez kapcsolódó előadások, kiállítók. Ezen a napon a rendezvény ideje alatt személyesen is találkozhatnak természetgyógyász szakértőnkkel, de termékeinket is megismerhetik, sőt csemegéinket meg is kóstolhatják.

view_000095

  1. Sütemény- és Torta fesztivál – Millenáris.

Egy újdonságnak számító rendezvény, mely az igazán édesszájúakat vonzza magához. De úgy gondoltuk, hogy idén nekünk is ott a helyünk, hiszen fagyasztva szárított gyümölcseink, és gyógynövényes- és fűszeres almaszirupjaink, akár édességek alapanyagaként is szolgálhatnak, ihletet, ötletet adhatnak további csodás receptek megalkotásához.

 

 

Debreceni Mihály-napi Vásár

Aktuális

Debreceni Őszi Kirakodó Vásár

A Mihály napi vásár „kézművesek utcájában” több ezren látogatták meg a Bálint cseppek standját a gyönyörű őszi hétvégén. A szikrázó napsütésben rengeteg ember érdeklődött termékeink iránt. Örömmel kóstoltattuk Bálint csemegéinket és igyekeztünk tanácsokat adnia a kibillent egészség helyreállításában. A látogatók és vásárlók közül sokan ismerték vagy használták már cseppjeinket és megerősítettek bennünket abban, hogy a boltok mellett így közvetlenül is érdemes találkoznunk a fogyasztókkal. A sikeres szombati nap után lefogyott készletünket újra feltöltöttük és bizakodva vártuk a vasárnapot. A termékeink mellett szórólapjainkból is szívesen vittek az érdeklődők. Az elmúlt fél évben több helyi vásáron is megjelentünk és talán a mostani volt a legsikeresebb. Fáradtan, de mégis feltöltődve bontottuk le sátrunkat vasárnap este.

Vegetáriánus Fesztivál – Ott jártunk

Aktuális

A hétvégén ismét egy nagy múltú rendezvényre látogattunk el! Legifjabb kollégáink képviselték cégünket a 19. alkalommal megrendezett Vegetáriánus Fesztiválon, a Kőbányai Kulturális Központban.

11953485_1034274149918257_3988532762072680050_oA fesztiválra kilátogatók szívesen fogadták termékkóstolónkat a Bálint Csemegék fagyasztva szárított gyümölcseiből, és az új termékeinkből a Gyógynövényes almaszirupokból. Az idén is két napig tartó rendezvényen több ezren megfordultak, nemcsak a vegetáriánus életmód hívei, hanem azok is akiknek fontos az egészséges életmód és szem előtt tartják a minőségi mindennapokat.

WP_20150829_003

Már nagyon várjuk a jövő évi jubileumi rendezvényt, reméljük akkor is a kiállítók között lehetünk.

Family Perfect Day – Tokaj

Aktuális Kiemelt

Miskolc után a hétvégén újabb állomásához érkezik a Family Perfect Day, mi is ott leszünk és egy újdonsággal is készülünk a tokaji Fesztiválkatlanban:

11062051_838319549588889_8658093741081074106_n

Tervezett programok: 
9:00-9:20 – Ünnepélyes megnyitó
9:20-10:00 – Nevezés a versenyekre
10:00-10:45 – Közös bemelegítés Czanik Balázzsal, aki a Capoeira-aerobic vezető trénere
10:45-11:00 – Egészségmegőrző előadás
11:00-13:00 – Családi Sportversenyek
13:00-13:45 – Rubint Réka Alakreform bemutatója
15:00-16:00 – Sportág bemutatók, sportegyesületek bemutatói, harcművészeti bemutatók
16:00-16:45 – Tánccsoportok bemutatói
16:45-17:15 – Divat és tánc show a Fortuna Tánc és Divatstúdió közreműködésével
17:30-18:00 – Sportversenyek eredményhirdetése
18:00-18:30 – Miskolc Steelleaders KSE táncműsora
18:30-19:00 – Tombolasorsolás

Egész nap táncos, zenés és egyéb kulturális programok töltik meg a teret, ahol a különbözőbb táncos és sportos műfajok képviselői mutatkoznak be minden korosztály számára kedvező műsorok. Egészségmegőrző előadások, egészségügyi szűrések, állapotfelmérések, egészséges ételek kóstolása.

Ráadásként óriás csúszda, ugráló vár, kreatív játszóház, arcfestés, lufi osztás, meglepetés programok, tombola sorsolás, étel udvar, fagylalt, csokoládé és sok-sok meglepés vár minden kicsit és nagyot!