Nők a cukorkaboltban. FaludiG kísérleti buliján jártunk!

Aktuális Kiemelt

A lehetőség az ajtón kopogtatott és mi éltünk vele. A Bálint Cseppek és Csemegék valamint FaludiG termékeit is ugyanabba a hajdúszoboszlói stúdióban fotózzák, így amikor a legújabb finomságainkat vittük a H1 stúdióba, akkor egy különös kapcsolat szövődött. Faludi Gabi ékszertervező megkóstolta a fagyasztva szárított földiepret és máris kereste a lehetőséget, azonnal rendelt 10 csomaggal. 

Ennek hallatán mi sem voltunk restek. Imádjuk az ékszereket, ismerjük Gabi csodáit és tudtuk hogy közeleg két rendezvény. Kaptunk az alkalmon, és megkérdeztük, mi lenne, ha a workshopjain és a közelgő kísérleti buliján a finom ízeket, amit ő úgy megszeretett megmutatnánk a közönségének.

Igent mondott, így nemcsak a két héttel ezelőtti műhelyfoglalkozáson, de a tegnapi V. Kísérleti Bulin is ott lehettünk.

Nagyon nem kellett minket noszogatni, és mi tagadás férfi kollégáink sem tolongtak a lehetőségért, hogy ékszerkiállításra jöjjenek.

Amikor beléptünk a debreceni MODEM épületébe, még a rendezvény nyitása előtt, úgy éreztük magunkat, mint a gyerekek a cukorkaboltban. És még a színek is nagyon hasonlóak voltak. Bár az új kollekció inspirációs alapja egy törött pohár volt, nekünk némelyik darabról tényleg a finom, édes cukorkák jutottak eszünkbe.

Öröm volt látni a vegyes érdeklődői kört, a pezsgő közönséget. Jó volt látni, azt is, hogy ahogyan egyre többen fordulnak az egészséges életmód felé, úgy egyre többen nyitottak a minőségi magyar kézműves termékek felé is.

Köszönjük a lehetőséget, köszönjük az érdeklődést és ne feledjétek a megkóstolt Bálint Csemegék valamennyi ízben már a Debreceni Borháló Borszaküzletben is megvásárolhatóak!

Ha lemaradtatok volna a gyönyörű ékszerek vásárlási lehetőségéről, akkor még április 10-11-én online is szemezgethetek közülük: