Őszi nagyvásár – minél kevesebb műanyaggal!

Őszi nagyvásár – minél kevesebb műanyaggal!

Aktuális Kiemelt No waste - újrahasznosítunk

Idén is ott lesz a standunk az debreceni Őszi Mihály-napi vásáron.

DE:

HOZZ MAGADDAL SZATYROT!

Mi nem adunk, nem is lesz nálunk semmilyen. Vásárba jössz, készülj. Légy egy kicsit tudatos! Úgyis fogsz valamit venni nálunk, vagy más standnál. Szóval, mielőtt elindulsz, dobj be a táskádba, vagy tuszkolj a kabátzsebedbe néhány vászonszatyrot! – mi tényleg nem fogunk adni.

HOZD A KULACSODAT, UTAZÓ BÖGRÉDET!

Tudod nálunk sok finomságot lehet ám kóstolni, de ez nagyon-nagyon sok műanyag szeméttel jár! Idén ezen is változtatunk! Hozd a kulacsodat / utazó bögrédet, és mi abba öntjük a szirup kóstolót. Lesz néhány poharunk, de azt csak végszükség esetén szeretnénk használni!

 

EGY KISPOHÁR – TÖBBFÉLE CSEMEGE!

Idén nem sorakoztatunk fel minden csemegéből 5-6 kispoharat töltve a standunkon. Ha kérsz, akkor a kezedbe adjuk a kispoharat, amibe összeválogathatod, hogy mit szeretnél megkóstolni! – lehet, hogy kicsit lasabb lesz a kiszolgálás, de sokkal kevesebb lesz a szemét.
Sőt ha először csemegét kóstolsz és utána szörpöt, akkor ugyanaz a kispohár is tökéletesen meg fog felelni!

Vásározzunk tudatosan!

 

Faludi G és egy születésnap

Faludi G és egy születésnap

Aktuális Kiemelt

Az új kollekció néhány darabja – Faludi G

Faludi G ékszerek rendezvényén jártunk a hétvégén. Ismét meghívást kaptunk a Kísérleti Bulijába, melyet idén egy születésnappal is összekötöttek.

Faludi G és a Bálint Csemegék

Több mint két éve ismerkedtünk meg a Faludi G márkával, mégpedig a közös fotósunk Hevesi Norbert révén. Az akkor újdonságnak számító Bálint Csemegéket vittük fotózni és éppen akkor zajlott egy csodálatos ékszerkollekció fotózása is. Mi az ékszerekbe, Gabi pedig az ízeinkbe szeretett bele.

Azóta megannyi nyereményjátékban és rendezvényen működtünk együtt, és idén meghívást kaptunk a 6. Kísérleti bulijára, ahol bemutatta az év új kollekcióit és a kollekció kialakításához vezető mintadarabokat kedvező áron kínálta az érdeklődőknek.

Az idei esemény tényleg buli volt, hiszen a gyönyörű ékszerek mellett, finom falatok, minőségi pezsgő és egy DJ is szórakoztatta a megjelenteket. Illetve egy 50. születésnapi buliba is belecsöppentünk.

Gyönyörű tulipáncsokor, egy csodaszép ciklámen egy fantasztikus nő és rengeteg barát is megjelent ezen a különleges eseményen.

Egy igazán szép helyszínen a Déri múzeum dísztermében megrendezett 3 órás eseményen több száz érdeklődő és vásárló megfordult. Öröm látni, hogy ilyen sokan kedvelik a magyar kézműves termékeket, és az asztalunknál sorban állók pedig érdeklődve kóstolták a pezsgő alternatívájaként is szolgáló gyógynövényes almaszirupjainkat és liofilizált gyümölcseinket.

Köszönjük a meghívást a rendezvényre, és köszönjük, hogy ennyi új emberrel megismertethettük a Bálint Csemegék termékcsalád finomságait.

Finom falatok a FőnixFitt-en sportolóknak!

Finom falatok a FőnixFitt-en sportolóknak!

Aktuális Blog

FőnixFitt – Január elején megmozdul Debrecen

Debrecenben idén második alkalommal rendezték meg a FőnixFitt rendezvényt. Az egész napos sportrendezvényen a város apraja és nagyja megmozdult, és fittyet hányva  a kinti hóesésre izzasztó perceket-órákat töltöttek a Főnix Csarnokban.

Katus Attila, Béres Alexandra és Sifter Tímea (Sifi) is igazán elismerő szavakat mondott a résztvevőkről, és a szervezésről is.
Köszönjük a lehetőséget, hogy a Bálint Csemegéket bemutathattuk az érdeklődőknek. Számunkra is egy igazán sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, hiszen soha még ennyi érdeklődő és ennyi fantasztikus ember nem látogatott el még a standunkhoz.

Minden elismerésünk a résztvevőknek!

Fantasztikusak voltak, hiszen sokuk az egész napot végig sportolta, teljesen kimerülve mégis mosolyogva jöttek a standunkhoz és kortyolták el a frissítőként kínált gyógynövényes almaszirupokat, vagy kóstolták meg a vitamindús, mindenmentes Bálint Csemegéket.

Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk megjelenni, és akkor már ki is próbálni néhány edzést. Már tervezzük, hogy egy-egy fél órára mi is beállunk a kedvenceink óráira.

Béres Alexandra és Katus Attila várunk titeket jövőre is, hiszen már mi is a tornázó tömegben leszünk, szeretnénk átélni azt az eufóriát és jóleső fáradságérzést, amit most csak a kerengőről nézhettünk, és ami miatt irigykedtünk a nap folyamán sportolóktól.

A kedvenc képünk a napról (kép forrása: fb.com/katusattilaedzo)

Katus Attila és a legkisebb rajongója

Viva Natura kiállítás és vásár

Aktuális

Ez a hétvége elég sűrű volt csapatunknak, hiszen nemcsak Debrecenben voltunk rendezvényen, de meghívást kaptunk a Budapesten megrendezett Viva Natura napra is.

Az érdeklődők szívesen fogadták termékkóstolónkat és kollégáink is számos felmerülő kérdésre tudtak válaszolni, így igazán hasznosnak találtuk a rendezvényt.

Köszönjük a lehetőséget és a meghívást!

Vásár – megnyitottuk a tavaszt!

Aktuális Kiemelt

Az őszi debreceni Mihály napi vásár sikere után a múlt héten is ott voltunk Debrecenben, a Tavaszi Országos Kirakodó vásáron, hogy Bálint Cseppjeinket és Csemegéinket, minél több ember megismerhesse. A „Kézművesek” utcájában igazán kellemesen éreztük magunkat a hagyományos népi mesterségek követői mellett. A sok szép kézi munka között jól mutattak termékeink is. Almaszirupjaink és liofilizált gyümölcseink kóstolója sok embert csábított standunkhoz, melynek szomszédjaink is örültek. Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mégis nagyon jól sikerült eseményen vettünk részt.
Ősszel talán újra találkozhatunk.

P5080031

Ismét Nagyszüleink Házipatikája Békéscsabán

Aktuális Blog

Nagyszüleink házipatikája Békéscsabán

A Természet Patikája Egyesület már hagyományosan, minden évben megszervezi a Nagyszüleink házipatikája előadást Békéscsabán. Bartyik Edit, a Borostyán Gyógynövénybolt vezetője segített abban, hogy ismét megszólítsa a helyi, gyógynövények iránt érdeklődőket, és meghívja őket rendezvényünkre. Az impozáns Csabagyöngye Művelődési Központban hallgathattuk meg Surmanné Taschner Éva, életmód tanácsadó és természetgyógyász előadását a méregtelenítésről. Az aktív közönség sok kérdést intézett előadónkhoz az egészséges életmódról és a betegségek megelőzéséről. A rendezvény fő támogatója cégünk, a Bálint Cseppek és Csemegék gyártója volt. Finom és egészséges liofilizált gyümölcsök és gyógynövényes almaszirupokat kóstolójával is kedveskedtünk a megjelenteknek.P3190574 P3190576 P3190568 P3190571

Egy nap az egészségért…

Aktuális

A március 13-ai, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban megtartott egészségnapon tudományos, ismeretterjesztő előadásokból is csemegézhettek az érdeklődők. Az épületen belül nyolc helyszínen tartottak előadásokat neves természetgyógyászok, életmód tanácsadók, táplálkozási szakértők és parapszichológusok. A szakmai rész mellett az egészséges táplálkozással kapcsolatos készítmények kiállítására és népszerűsítésére is sor kerülhetett, így örömmel csatlakoztunk a rendezvényhez. A nagyon jó hangulatú eseményen sokan kóstolták Bálint csemegéinket és többen érdeklődtek, tanácsokat kértek a Bálint termékcsalád készítményeivel kapcsolatban is.WP_20160313_14_43_34_Pro

100 % egészségtuning fesztivál

Aktuális

Bálint csemegéinkkel mi is részt vettünk a február 14-ei, Valentin napi Egészségtuning fesztiválon. A Budafok-Tétényi Művelődési Központban megtartott rendezvény házigazdája Csisztu Zsuzsa volt. Előadásokat hallhattunk Katus Attila edző, életmód szakértőtől, Tóth Gábor és Dr. Ketskés Norbert táplálkozási szakértőktől, Dr. Benczúr Béla kardiológustól, Dr. Nagy Ágnes stressz kezelési szakértőtől és Köbel Wolfgang természetgyógyászoktól is. A csoportos edzéseknek köszönhetően kellemesen elfáradtak a mozogni vágyók és szívesen pótolták standunknál az elvesztett kalóriákat, folyadékot és vitaminokat, liofilizált gyümölcseinkből és gyógynövényes almaszirupjainkból. A jó hangulatról Harsányi Levente és Hajdú Steve gondoskodtak.

Február 14-Egészségtuning-1

 

Egyasszony – könyv és színház

Blog

A könyv1234665_5

Péterfy-Novák Éva bátor és erős nő. És erről ír is. Nem is akárhogyan.

Egy fiatal vidéki lánynak a 80-as évek derekán mozgás- és értelmi sérült gyermeke született. Bántalmazó férje oldalán küzdött kitartóan a családja boldogságáért, de harca kudarcra volt ítélve
Azóta eltelt több mint harminc év, a lányból asszony lett, de nem sikerült feldolgoznia az átélteket. Ezért kezdett blogot írni, amit rövid időn belül százezrek olvastak.
Péterfy-Novák Éva története a veszteség utáni továbblépésről és az elfogadás folyamatáról szól egy olyan korban és közegben, mely sem a hibát beismerni, sem a mássággal együtt élni nem akar.

A darab

Ezt a történetet az Orlai Produkciós Iroda színpadra állította. A darab főszerepére Tenki Rékát kérték fel, aki kislánya születése után először ezzel a nem könnyű monodrámával debütál a színpadon. Minimál díszlet, hatalmas dráma. Jó hír, hogy az alkotók utazó darabbá tették az előadást, így november és december folyamán is több helyen megtekinthető.

Néhány előadás:

Miskolc, november 21.
Jászberény, november 26.
Debrecen, december 9.
Budapest, Jurányi Inkubátorház, FILC – decemberben több alkalommal

egyasszony-474-279-70569

Ősz húrja zsong…

Blog

Sütőtök, gesztenye és csokoládé minden mennyiségben…

Ebben az egyre borongósabb időben csak ezekkel lehet valahogy kibírni. És a gondolattal, hogy el lehet kezdeni készülődni a téli ünnepekre – Mikulás, Karácsony, Szilveszter.

Mi is készülődünk ám, és adunk is néhány ötletet, olyan dolgokról amik a mi fantáziánkat is megmozgatják. Néha egy kép, néha egy recept, néha egy programajánló esetleg ajándékötlet kézműves meglepetésekhez, de lehet, hogy csak egy idézet. Minden nap valami új, valami kedves. Fogadják szeretettel.

Íme az első.

Ajándékötlet a felnőttek mikulás-csizmájába:

ERKEL SZÍNHÁZ – DON GIOVANNI

drawingAz újra nyitott Erkel Színház az idei évadban újra műsorára tűzte az egyik legnépszerűbb Mozart operát, mely a híres csábító Don Juan  történetét meséli el. Nemcsak a fülünket kényezteti ez az előadás, de hölgyeim felhívjuk a figyelmüket, hogy december 4-én, és 6-án a címszerepben Ildebrando d’Arcangelo olasz basszbariton látható, így a szemünk is gyönyörködhet. Ez egy igazán szép ajándék a Mikulás csomagba.