Őszi nagyvásár – minél kevesebb műanyaggal!

Őszi nagyvásár – minél kevesebb műanyaggal!

Aktuális Kiemelt No waste - újrahasznosítunk

Idén is ott lesz a standunk az debreceni Őszi Mihály-napi vásáron.

DE:

HOZZ MAGADDAL SZATYROT!

Mi nem adunk, nem is lesz nálunk semmilyen. Vásárba jössz, készülj. Légy egy kicsit tudatos! Úgyis fogsz valamit venni nálunk, vagy más standnál. Szóval, mielőtt elindulsz, dobj be a táskádba, vagy tuszkolj a kabátzsebedbe néhány vászonszatyrot! – mi tényleg nem fogunk adni.

HOZD A KULACSODAT, UTAZÓ BÖGRÉDET!

Tudod nálunk sok finomságot lehet ám kóstolni, de ez nagyon-nagyon sok műanyag szeméttel jár! Idén ezen is változtatunk! Hozd a kulacsodat / utazó bögrédet, és mi abba öntjük a szirup kóstolót. Lesz néhány poharunk, de azt csak végszükség esetén szeretnénk használni!

 

EGY KISPOHÁR – TÖBBFÉLE CSEMEGE!

Idén nem sorakoztatunk fel minden csemegéből 5-6 kispoharat töltve a standunkon. Ha kérsz, akkor a kezedbe adjuk a kispoharat, amibe összeválogathatod, hogy mit szeretnél megkóstolni! – lehet, hogy kicsit lasabb lesz a kiszolgálás, de sokkal kevesebb lesz a szemét.
Sőt ha először csemegét kóstolsz és utána szörpöt, akkor ugyanaz a kispohár is tökéletesen meg fog felelni!

Vásározzunk tudatosan!

 

Bálint Cseppek Debrecenben az Adventi vásáron

Bálint Cseppek Debrecenben az Adventi vásáron

Aktuális

Hogy kerül a Bálint Cseppek az adventi vásárba?

A karácsony Debrecenben sem múlhat el Adventi vásár nélkül.

A gyönyörű óriáskerék már messziről is jól látható!

Amikor a Bálint Cseppek termékcsalád csak gondolat szintjén született meg a régi Kölcsey Központ parkolójában volt az Aranycsengő vásár, addig már több mint 10 éve a felújított főtéren kapnak helyet az egységes faházakból kialakított standok.

Vásári finomságok, kézműves játékok, használati tárgyak, cukrászati termékek, melengető sült gesztenye és Bálint Cseppek.

A Biotikum gyógynövénybolt úgy döntött az idei évben, hogy ők is kitelepülnek a vásárba és kiviszik magukkal a Bálint Cseppek – Csemegék – Kozmetikumokat is.

Keressétek őket bizalommal a Nagytemplom közelében, ők az első faház a Kálvin tér felőli oldalon.

Apró betűvel jelezzük, hogy isteni finom Stühmer szaloncukrokat is lehet náluk venni 🙂

Keressétek a Biotikum gyógynövénybolt standját a Nagytemplomnál a Kálvin tér oldalában!

Miért érdemes még kilátogatni az Adventi vásárba?

A Nagytemplom előtt egy mini jégpálya várja a legkisebbeket, de aki jobban szereti a magaslati levegőt a csúszós területnél, annak ott egy hatalmas óriáskerék, mely sötétedés után gyönyörűen bevilágítja a várost és már nagyon messziről is látható. Érdemes azonban melegen felöltözni, mert az a néhány méter magasságkülönbség is meglepően nagy hőmérsékletingadozást okoz.

A debreceni cukrászdák legfinomabb ízeit is megkóstolhatják a kilátogatók. Nekünk személyes kedvencünk a gyönyörű fényes csokimázzal bevont, és isteni diós-lekváros zserbószelet a Gara Cukrászda kínálatából.

 

Faludi G és egy születésnap

Faludi G és egy születésnap

Aktuális Kiemelt

Az új kollekció néhány darabja – Faludi G

Faludi G ékszerek rendezvényén jártunk a hétvégén. Ismét meghívást kaptunk a Kísérleti Bulijába, melyet idén egy születésnappal is összekötöttek.

Faludi G és a Bálint Csemegék

Több mint két éve ismerkedtünk meg a Faludi G márkával, mégpedig a közös fotósunk Hevesi Norbert révén. Az akkor újdonságnak számító Bálint Csemegéket vittük fotózni és éppen akkor zajlott egy csodálatos ékszerkollekció fotózása is. Mi az ékszerekbe, Gabi pedig az ízeinkbe szeretett bele.

Azóta megannyi nyereményjátékban és rendezvényen működtünk együtt, és idén meghívást kaptunk a 6. Kísérleti bulijára, ahol bemutatta az év új kollekcióit és a kollekció kialakításához vezető mintadarabokat kedvező áron kínálta az érdeklődőknek.

Az idei esemény tényleg buli volt, hiszen a gyönyörű ékszerek mellett, finom falatok, minőségi pezsgő és egy DJ is szórakoztatta a megjelenteket. Illetve egy 50. születésnapi buliba is belecsöppentünk.

Gyönyörű tulipáncsokor, egy csodaszép ciklámen egy fantasztikus nő és rengeteg barát is megjelent ezen a különleges eseményen.

Egy igazán szép helyszínen a Déri múzeum dísztermében megrendezett 3 órás eseményen több száz érdeklődő és vásárló megfordult. Öröm látni, hogy ilyen sokan kedvelik a magyar kézműves termékeket, és az asztalunknál sorban állók pedig érdeklődve kóstolták a pezsgő alternatívájaként is szolgáló gyógynövényes almaszirupjainkat és liofilizált gyümölcseinket.

Köszönjük a meghívást a rendezvényre, és köszönjük, hogy ennyi új emberrel megismertethettük a Bálint Csemegék termékcsalád finomságait.

Finom falatok a FőnixFitt-en sportolóknak!

Finom falatok a FőnixFitt-en sportolóknak!

Aktuális Blog

FőnixFitt – Január elején megmozdul Debrecen

Debrecenben idén második alkalommal rendezték meg a FőnixFitt rendezvényt. Az egész napos sportrendezvényen a város apraja és nagyja megmozdult, és fittyet hányva  a kinti hóesésre izzasztó perceket-órákat töltöttek a Főnix Csarnokban.

Katus Attila, Béres Alexandra és Sifter Tímea (Sifi) is igazán elismerő szavakat mondott a résztvevőkről, és a szervezésről is.
Köszönjük a lehetőséget, hogy a Bálint Csemegéket bemutathattuk az érdeklődőknek. Számunkra is egy igazán sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, hiszen soha még ennyi érdeklődő és ennyi fantasztikus ember nem látogatott el még a standunkhoz.

Minden elismerésünk a résztvevőknek!

Fantasztikusak voltak, hiszen sokuk az egész napot végig sportolta, teljesen kimerülve mégis mosolyogva jöttek a standunkhoz és kortyolták el a frissítőként kínált gyógynövényes almaszirupokat, vagy kóstolták meg a vitamindús, mindenmentes Bálint Csemegéket.

Reméljük jövőre is lesz lehetőségünk megjelenni, és akkor már ki is próbálni néhány edzést. Már tervezzük, hogy egy-egy fél órára mi is beállunk a kedvenceink óráira.

Béres Alexandra és Katus Attila várunk titeket jövőre is, hiszen már mi is a tornázó tömegben leszünk, szeretnénk átélni azt az eufóriát és jóleső fáradságérzést, amit most csak a kerengőről nézhettünk, és ami miatt irigykedtünk a nap folyamán sportolóktól.

A kedvenc képünk a napról (kép forrása: fb.com/katusattilaedzo)

Katus Attila és a legkisebb rajongója

Idei első vásári készülődésünk

Aktuális

Nem is gondoltuk volna évekkel ezelőtt, hogy a vásár forgataga lesz az a megjelenési lehetőség, ahol a legközvetlenebbül találkozhatunk a termékeink iránt érdeklődőkkel, és hogy ez az a helyszín ahol az egészséges életmódra is fogékony emberekkel találkozhatunk.

És mégis. Így idén 4. alkalommal látogatunk ki a Debrecenben megrendezésre kerülő Mihály-napi vásárra, ahol ismét a Kézművesek utcájában kértünk és kaptunk is helyet.

Bálint Csemegék termékkóstolókkal és tanácsadással is várjuk az érdeklődőket, akiknek a helyszínen termékeinkből kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

És bár az időjárás sok jót nem ígér, de tősgyökeres debreceni lévén, az elmúlt 30 évben csak 1-2 olyan vásárra emlékszem amikor esett volna az eső, így az égiek valószínűleg most is megkímélnek minket.

Miért szeretjük a vásár hangulatát?

Mert kötetlen, mert a kissé vonakodó érdeklődőket egy-egy pohár szörp kóstolóval, vagy egy egy adagnyi gyümölccsel gyorsan meg lehet győzni, hogy nem hókusz-pókusz az amit művelünk, és ajánlunk. Mert a problémák meghallgatása után, sokkal informatívabb tanácsot és javaslatot tudunk adni, mint egy személytelen e-mailben, vagy telefonon.

Mert végre nem az iroda négy fala között kell eltöltenünk az időnket, hanem kint lehetünk a vásárlóink között.

 

A ti környéketeken van ilyen nagyszabású 1-2 napos vásár, ahol szívesen találkoznátok termékeinkkel?

Köszönjük, ha küldtök ajánlást, és mi igyekszünk eljutni több helyre is.

Viva Natura kiállítás és vásár

Aktuális

Ez a hétvége elég sűrű volt csapatunknak, hiszen nemcsak Debrecenben voltunk rendezvényen, de meghívást kaptunk a Budapesten megrendezett Viva Natura napra is.

Az érdeklődők szívesen fogadták termékkóstolónkat és kollégáink is számos felmerülő kérdésre tudtak válaszolni, így igazán hasznosnak találtuk a rendezvényt.

Köszönjük a lehetőséget és a meghívást!

Vásár – megnyitottuk a tavaszt!

Aktuális Kiemelt

Az őszi debreceni Mihály napi vásár sikere után a múlt héten is ott voltunk Debrecenben, a Tavaszi Országos Kirakodó vásáron, hogy Bálint Cseppjeinket és Csemegéinket, minél több ember megismerhesse. A „Kézművesek” utcájában igazán kellemesen éreztük magunkat a hagyományos népi mesterségek követői mellett. A sok szép kézi munka között jól mutattak termékeink is. Almaszirupjaink és liofilizált gyümölcseink kóstolója sok embert csábított standunkhoz, melynek szomszédjaink is örültek. Bár az időjárás nem volt túl kegyes hozzánk, mégis nagyon jól sikerült eseményen vettünk részt.
Ősszel talán újra találkozhatunk.

P5080031

Ismét Nagyszüleink Házipatikája Békéscsabán

Aktuális Blog

Nagyszüleink házipatikája Békéscsabán

A Természet Patikája Egyesület már hagyományosan, minden évben megszervezi a Nagyszüleink házipatikája előadást Békéscsabán. Bartyik Edit, a Borostyán Gyógynövénybolt vezetője segített abban, hogy ismét megszólítsa a helyi, gyógynövények iránt érdeklődőket, és meghívja őket rendezvényünkre. Az impozáns Csabagyöngye Művelődési Központban hallgathattuk meg Surmanné Taschner Éva, életmód tanácsadó és természetgyógyász előadását a méregtelenítésről. Az aktív közönség sok kérdést intézett előadónkhoz az egészséges életmódról és a betegségek megelőzéséről. A rendezvény fő támogatója cégünk, a Bálint Cseppek és Csemegék gyártója volt. Finom és egészséges liofilizált gyümölcsök és gyógynövényes almaszirupokat kóstolójával is kedveskedtünk a megjelenteknek.P3190574 P3190576 P3190568 P3190571

Egy nap az egészségért…

Aktuális

A március 13-ai, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban megtartott egészségnapon tudományos, ismeretterjesztő előadásokból is csemegézhettek az érdeklődők. Az épületen belül nyolc helyszínen tartottak előadásokat neves természetgyógyászok, életmód tanácsadók, táplálkozási szakértők és parapszichológusok. A szakmai rész mellett az egészséges táplálkozással kapcsolatos készítmények kiállítására és népszerűsítésére is sor kerülhetett, így örömmel csatlakoztunk a rendezvényhez. A nagyon jó hangulatú eseményen sokan kóstolták Bálint csemegéinket és többen érdeklődtek, tanácsokat kértek a Bálint termékcsalád készítményeivel kapcsolatban is.WP_20160313_14_43_34_Pro

100 % egészségtuning fesztivál

Aktuális

Bálint csemegéinkkel mi is részt vettünk a február 14-ei, Valentin napi Egészségtuning fesztiválon. A Budafok-Tétényi Művelődési Központban megtartott rendezvény házigazdája Csisztu Zsuzsa volt. Előadásokat hallhattunk Katus Attila edző, életmód szakértőtől, Tóth Gábor és Dr. Ketskés Norbert táplálkozási szakértőktől, Dr. Benczúr Béla kardiológustól, Dr. Nagy Ágnes stressz kezelési szakértőtől és Köbel Wolfgang természetgyógyászoktól is. A csoportos edzéseknek köszönhetően kellemesen elfáradtak a mozogni vágyók és szívesen pótolták standunknál az elvesztett kalóriákat, folyadékot és vitaminokat, liofilizált gyümölcseinkből és gyógynövényes almaszirupjainkból. A jó hangulatról Harsányi Levente és Hajdú Steve gondoskodtak.

Február 14-Egészségtuning-1