Kedves hajdúszoboszlói és környékbeli lakosok, városunkba látogató vendégek!

GolgotavirágImmár 8 éve várjuk vásárlóinkat Hajdúszoboszló belvárosában a Golgotavirág Gyógynövény Szaküzletben, mely a hajdúszoboszlói Bálint Cseppek és Bálint Csemegék mintaboltja, így a közel 50 féle termék valamennyi fajtája megtalálható üzletünkben.

Az üzletben gyógynövények, teák, bio termékek, étrend-kiegészítő készítmények, gyógypapucsok, gyógynövényes samponok, masszázs- és illóolajok, diabetikus készítmények, ajándéktárgyak is vásárolhatóak.

Ha Ön nyugdíjas, akkor kérje állandó 10%-os kedvezményünket.

Figyelje facebook-oldalunkat, ahol akcióinkról, újdonságainkról tájékozódhatnak, illetve érdekes ismeretterjesztő cikkeket olvashatnak.

Szolgáltatásaink

Ajándékutalvány vásárlás

Születésnap, névnap, karácsony, anyák-napja? Számos alkalom az ajándékozásra, hiszen a legszebb ajándék az egészség. Ajándékutalványainkkal egész évben egészséget ajándékozhat szeretteinek, ismerőseinek. A részletekről érdeklődjön üzletünkben.

Ingyenes véroxigén-szint mérés

Az oxigén nélkülözhetetlen az élethez, a biológiai oxidáció folyamatához. A vörös vérsejtjeink feladata az oxigénnek a sejtekbe juttatása, illetve a széndioxid visszaszállítása. Az oxigénszegény vér sűrű folyású, mivel a vörösvérsejtek nagyok és kevésbé mozgékonyak. A friss oxigéndús vér csak akkor tud a szövetekbe áramlani, ha az elhasznált vérrel ellepett terület felszabadul. Ekkor az anyagcsere egészséges marad. Az oxigénben gazdag vér jól folyik, mivel a vörösvérsejtek kicsik és mozgékonyak. Ha valamilyen okból kifolyólag kevesebb oxigénhez jut a sejtekhez, akkor azok az energiatermelő folyamatok, melyek az életfunkciókat biztosítják, sérülnek. Minél tovább áll fent az oxigénhiányos környezet, annál nagyobb az esélye annak, hogy a következményeként valamilyen betegség alakul ki.

Forrás: eljunktudatosan.hu

Üdvözlettel:
Bálintné Benyusz Ágnes
Üzletvezető

Golgotavirág Gyógynövény Szaküzlet
Hajdúszoboszló, Halasi Fekete Péter tér 5.

+36-52-271-115

Nyitvatartás:

Hétfőtől-péntekig: 9-12, 13-17

Szombat: 8-12

Vasárnap: zárva

Kövesse facebookoldalunkat!